Vaatimuslista: Ilmaiset asunnot, lisää rahaa, moskeijoita, islamilaisia kouluja, sekä vapaa maahanpääsy kaikille somaleille

Tämä video on jo vanha. Se kuitenkin innosti minut kirjoittamaan tämän artikkelin, koska siinä kiteytyy moni asia ajatellessamme tämän hetkistä, holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa ja sen tulevia seurauksia. Se ehkä summaa myös sen mitä tänne pyrkivillä laittomilla maahanmuuttajilla on mielessään. Tämä video kertoo Ruotsista, pienestä Katrineholmin kaupungista.

Videolla somalit esittävät monia vaatimuksia. Jos ihminen on aidosti hädänalainen pakolainen, esittääkö hän tämän kaltaisia vaatimuksia ja vieläpä erittäin agressiivisesti? Mehän olemme jo Suomessakin nähneet kuinka ¨pakolaiset¨ esittävät vaatimuksia, valittavat ruoasta, majoituksesta, säästä ja pubien vähyydestä Torniossa, sekä kyselevät missä heidän rahansa ovat. Ei myöskään liene kovin aitoa pakolaismaista käytöstä jos esimerkiksi napsii valokuvia suomalaisista pikkutytöistä ja naisista ja jakaa niitä sosiaaliseen mediaan epäilyttävine konnotaatioineen.

Somalia_Regions_and_Districts

Tyhjä maa. Onko painovoima Somaliassa heikompi? Ihmiset eivät näytä pysyvän maassa

Miksi Somaliaa ei saada kuntoon? Onko kyseessä islamilainen ongelma, vai klaanitaisteluiden ongelma? Vai onko kyseessä kenties islamin maailmassa tyypillinen islamilainen klaanitaisteluongelma? Eivätkö somalit ole kiinnostuneita laittamaan asioitaan ja maataan kuntoon tietäessään, että voivat aina lähteä Eurooppaan elämään ilmaista elämää eurooppalaisten, päättäjiensä alistamien kansalaisten maksamana?

Somali_Pirates

Myös somalimerirosvot ovat kuuluisia rahavaatimuksistaan

SOMALIA, Mogadishu: In a photograph taken and released 07 September 2013 by the African Union-United Nations Information Support Team, delegates arrive for and await the start of a National Conference on Tackling Extremism in Somalia in the country's capital Mogadishu. Somalia's Presdient Hassan Sheik Mohamud opened the government-organised conference which drew imminent Somali scholars, elders and imams from both within the country and internationally. Speaking at the event, and on the same morning that a double suicide attack by Al-Qaeda-affiliated extremist group Al Shabaab killed 18 people and injured dozens more at a popular Mogadishu restaurant, President Hassan said that extremists no longer only attack government officials and foreign missions, but they also target traditional elders, religious scholars and innocent people gathered in public areas, restaurants and markets, and that the fight against extremism in Somalia is not just for the government or religious leaders to tackle, but for all Somali people to defeat. AU-UN IST PHOTO / STUART PRICE.

Mikä on somalialaisen koneinsinöörin tulevaisuus? Kysymys vetää mietteliääksi kenet tahansa

Somaliperhe on saanut häädön. He järjestävät mielenosoituksen. Videolla somalirouvat esittävät agressiivisesti vaatimuslistansa: Oikeudenmukaisuutta, ilmaiset ja suuremmat asunnot (tyypillisesti 8-16 hengen perheilleen), lisää rahaa, moskeijoita, islamilaisia kouluja, sekä vapaan maahanpääsyn kaikille somaleille. Ja kaiken minkä he haluavat, he haluavat että me eurooppalaiset maksamme. Oikeudenmukaisuuttako?

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Vaatimuslista: Ilmaiset asunnot, lisää rahaa, moskeijoita, islamilaisia kouluja, sekä vapaa maahanpääsy kaikille somaleille”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s