Miksi muslimipedofiilien annetaan tulla Eurooppaan pakolaisiksi tekeytyen? Ja Missä ovat feministit?

Jos aikuinen ihminen näkee lapsen seksuaalisena, on kyse vakavasta luonnehäiriöstä. Tästä ilmiöstä kertoo esimerkiksi pikkutyttöjen hunnuttaminen jo esikouluikäisenä tai jopa nuorempana. Huntu islamissa symboloi häveliäisyyttä ja ¨kiusauksen¨ peittämistä, jottei sen alla oleva herättäisi seksuaalista himoa. Huntu kertoo siten pikkutytön näkemistä seksuaalisena objektina. Sheikh Abdullah Daoud, Saudi-Arabialainen Mullah antoi taannoin fatwan, eli uskonnollisen ediktin. Sen mukaan myös tyttövauvat pitää hunnuttaa, jotta ne eivät herättäisi seksuaalisia himoja. Myös Iranin aikaisempi hengellinen johtaja Ajatollah Khomeini antoi fatwan jonka mukaan mies voi mennä naimisiin vaikka rintalapsen kanssa, kuitenkin siten, että yhdyntää ei saa suorittaa ennenkuin tyttö täyttää 9 vuotta. (Sama ikä jolloin Muhammed aloitti yhdynnät lapsivaimonsa, Aishan kanssa.) Khomeini kuitenkin jatkaa: ¨ esileikit, suutelu, puristelu ja anaaliyhdyntä ovat sallittuja sitä aikaisemminkin.¨

Voi olla, että jotkut suomalaiset miehet ovat sikoja kuten feministien kuulee joskus sanovan. Mutta on silti outoa, että feministit eivät näytä lainkaan reagoivan islamissa tapahtuviin vääryyksiin naisia ja tyttöjä kohtaan.120 miljoonaa sukupuolielinten silpomisen uhria eivät tunnu herättävän feministien mielenkiintoa laisinkaan. Myös lapsiin kohdistuva systemaattinen seksuaalinen hyväksikäyttö islamissa näytetään hyväksyttävän feministien piirissä.

Miljoonat tytöt kautta islamilaisen maailman joutuvat pakkoavioliittojen ja pedofilian uhreiksi islamin uskonnollisten johtajien siunauksella. Myös pikkupojat ovat oma suuri ryhmänsä, jotka joutuvat usein pedofiilien ja raiskaajien uhreiksi.

John Cummings 2

Irakilaislapsia (photo: John Cummings)

Suurin syy lasten pakkoavioliittoihin ja pedofilian yleisyyteen islamilaisessa maailmassa lienee kuitenkin Muhammedin asettama esimerkki hänen mennessään naimisiin 6-vuotiaan lapsen kanssa. Jokaisen muslimin tärkein kutsumus ja velvollisuus on Muhammedin emulointi, eli Muhammedin luoman roolimallin kopiointi ja toistaminen omassa elämässään. Nämä lapsivaimot joutuvat usein kokemaan myös väkivaltaa. Tähänkin löytyy esimerkki islamilaisesta kirjallisuudesta Muhammedin elämästä. Muhammedin lapsivaimo, Aisha kertoo kuinka ¨Muhammed raivostui jä löi minua rintaan aiheuttaen kipua.¨(hadith 2127) Myös koraani sallii vaimon fyysisen kurittamisen ja vaimolla ei ole esimerkiksi oikeutta kieltäytyä seksistä. Suuri ongelma on myös islamin uskonnollisten johtajien opetukset ja rohkaisu pedofiliaan ja esimerkiksi ei-muslimi naisten ja tyttöjen kaappamiseen ja raiskaamiseen. ¨Uskonnollisilla johtajilla¨ tarkoitan tässä islamin korkeimpia auktoriteettejä, joita maailman 1,5 miljardia muslimia seuraavat.

1-SaudiMufti_676600695274

 Islamilaisten oppien kenties suurin auktoriteetti ja asiantuntija, Saudi-Arabian Suurmufti: ¨Tytöt, unohtakaa lelut ja nuket! Valmistautukaa avioliittoon heti kun silmänne syntymän hetkellä aukeavat.¨ 

436x328_91503_58898

Irakin Suurajatollah: ¨Kirkkojen polttaminen ja Naisten ja tyttöjen kaappaaminen saaliiksi ovat todellista islamia.¨

Lasten kanssa paritteleminen on kuitenkin rikos Euroopassa. Miksi lapsivaimoja tuovia ei pidätetä välittömästi? Toisaalta, EU ei millään lailla tuomitse tai kritisoi islamilaisessa maailmassa tapahtuvia räikeitä rikoksia lapsia kohtaan. Nämä lapsiin kohdistuvat rikokset ovat islamin kulttuurissa enemmän sääntö kuin poikkeus.

Pakkoavioliittojen kautta hankitut lapsivaimot ovat pedofilian uhreja islamilaisen kulttuurin ja uskonnon siunauksella.

Mainokset

7 vastausta artikkeliin “Miksi muslimipedofiilien annetaan tulla Eurooppaan pakolaisiksi tekeytyen? Ja Missä ovat feministit?”

  1. Ja vielä on muka lupa raiskata jos ei ole islamilainen ja pukeutuminen antaa luvan kanssa! Miksi oma kansa unohdetaan kokonaan?? Kyllä nyt olis JO pitänyt tehdä radikaalisia päätöksiä! Rajat kiinni ja nämä kaikki pois! EI kuulu Suomeen!

    Tykkää

  2. Me emme tiedä kuinka monta raiskausta on jo tapahtunut. Luin juuri että SPR:n työntekijöitäkin on jo raiskattu, kai heidät on vaiennettu rahalla kun ei media kerro näistä mitään. Olkaa varovaisia ja suojelkaa lapsianne!

    Tykkää

  3. Totuus on niin vastenmielinen, että siitä vaietaan. Sen myöntäminen on poliittisesti totaalisen epäkorrektia nyt kun tuodaan esiin vain sitä versiota, että pakolaiset ovat paenneet sotaa, vainoa ja köyhyyttä ja siksi he tarvitsevat kaiken apumme. Jos julkisuudessa kerrottaisiin muslimien pedofiliasta, niin säälipisteet romahtaisivat. Eihän nyt ole puhuttu mitään myöskään afgaanien bacha bazi perinteestä eli pienten poikien hyväksikäytöstä!

    Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s