Japani: Muslimeiden helvetti Osa II. Syyrialaisten turvapaikka-anomuksia hyväksytty 3kpl

Ensimmäisen Japaniartikkelin myötä, joka on ollut erittäin suosittu ja herättänyt paljon keskustelua, näyttää tavanomaisten suomalaisuuden ja eurooppalaisuuden vastustajien rinnalle ilmestyneen myös uusi ryhmä: Japanin vastustajat. Johtuuko tämä siitä, että Japanin islamisaatio ei näytä todennäköiseltä, tai edes mahdolliselta?

Jos et lukenut artikkelin ensimmäistä osaa, se löytyy täältä.

Japanin pääministeri, Shinzo Abe sanoo: ¨Japanin on ensin autettava omia kansalaisiaan.¨ Esimerkiksi viime vuonna tulleista noin 5000:sta turvapaikkahakemuksesta hyväksyttiin vain 11. Pääministeri on toistuvasti kieltäytynyt edes pienien pakolaismäärien ottamisesta. Pääministeri Shinzo Abe jatkaa: ¨Se johtuu väestörakenteesta,¨ Abe kertoi toimittajille Japanin tiukasta linjasta YK:n yleiskokouksen yhteydessä. Japanissa asuu 60 Syyrialaista jotka ovat anoneet turvapaikkaa, 3 heistä on saanut myönteisen päätöksen.

Japanin väkiluku on noin 127 miljoonaa. Muslimeita on noin 70000. Suurin osa heistä on Indonesiasta, Pakistanista, Bangladeshista ja Iranista.  Eli muslimeita on 0,055% väestöstä. Suhteutettuna Suomen väkilukuun, tämä tarkoittaa, että Suomessa asuisi 2970 muslimia mikäli muslimeiden osuus väestöstä olisi sama kuin Japanissa. Tällä hetkellä tuollainen määrä saattaa saapua Suomeen joka viikko!

Japan_sea_map

Ystävämme Japani

Joidenkin muslimiorganisaatioiden mukaan muslimeita olisi noin satatuhatta, mutta tämä on liioiteltu määrä. Japanilaiset tutkijat, Hiroshi Kojima Japanin kansallisesta väestön ja sosiaaliturvan instituutista, sekä Keiko Sakurai Waseda yliopistolta arvioivat määrän olevan noin 70000. Heistä noin 90% ovat Japanissa asuvia ulkomaalaisia ja noin 10% syntyperäisiä Japanilaisia. Toisin sanoen vain noin 7000 syntyperäistä Japanilaista on muslimeita. Monenko heistä voi olettaa harjoittavan islaminuskoa aktiivisesti? Tähän kysymykseen en löytänyt vastausta. Ulkomaalaisia muslimeita Japanissa asuu siis noin 63000. Se on siis suunnilleen sama määrä kuin Suomeen tulee pelkästään vuoden 2015 aikana.

lähteet:theguardian.com :https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Japan#cite_note-KY-13

10 vastausta artikkeliin “Japani: Muslimeiden helvetti Osa II. Syyrialaisten turvapaikka-anomuksia hyväksytty 3kpl”

  1. Japani salli muslimien tulon alussa siksi että heillä oli yhteinen vihollinen, Länsi. Toisen maailmansodan jälkeen tämä tarve poistui koska Japanista tuli myös länsimaa. Japanissa on myös yksi iso moskeija ja kyllä taitaa olla suuri osa noista muslimeista ääri-sellaisia. Ne tunnistaa siitä että rukoilevat ja syövät kiduttamalla tapetun eläimen lihaa (halal). Itse henkilökohtaisesti karkottaisin kaikki tuollaiset ja ilman muuta kaikki moskeijat pitäisi purkaa koska niissä kävijät ovat kaikki äärimuslimeita. Maltilliset muslimit eivät noudata noita typeriä ohjeita, vaan ovat muslimeita vain siksi että heille on aina kerrottu näin eikä ole koskaan tullut halua tutkia tuota uskontoaan lähemmin. Lyhyelläkin netissä tehdyllä tutkimuksella saisi jo hyvän kuvan millaisesta roskasakista on kyse ja millaista rosvopäällikköä oikein pitävät messiaanaan.

    Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s