Japani: Muslimeiden Helvetti?

Siinä missä EU-päättäjät konttaavat rähmällään islamille antautuen ja alistuen, Japanissa ollaan ymmärretty asiat oikein jo alusta pitäen. Kohteliaat japanilaiset ovat tiukkoja tässä yhdessä asiassa: Muslimit ja islam laitetaan aisoihin… ja rajusti.

Tässä Japanin ’muistilista’ muslimeille:

 1. Muslimeiden on osattava japaninkieli ja ymmärrettävä maan lait
 2. Sharialaki on kielletty Japanissa
 3. Arabiankielistä koraania ei saa tuoda maahan
 4. Japani on ainoa maa joka ei anna muslimeille kansalaisuutta
 5. Muslimi ei voi saada pysyvää oleskelulupaa
 6. Japanin yliopistoissa ei lainkaan opeteta arabiankieltä eikä muita ns. muslimikieliä
 7. Japanin valtion kanta on, että kaikki muslimit ovat fundamentalisteja, ja Japani kieltäytyy muuttamasta muslimilakejaan
 8. Islamin julistaminen ja levittäminen on kielletty Japanissa
 9. Japani on maa jolla on pienin määrä lähetystöjä muslimimaissa
 10. Muslimi ei voi vuokrata asuntoa Japanissa

Toimii! Japanissa onkin erittäin pieni muslimiväestö, eikä Japani ota vastaan lainkaan muslimipakolaisia. Waseda yliopisto arvioikin, että Japanin muslimiväestö on vain noin 0,05% väestöstä.  Maa on yksinkertaisesti tehnyt nämä päätökset ja seisonut niiden takana. Mitä siitä on seurannut? Onko Japanin maine mennyt pilalle? Onko Japanikuva maailmalla murskautunut? (Kuten median ja poliitikkojen mukaan Suomen maine on nyt pilalla, kun emme ole ottaneet enempää muslimeita.) Koetaanko Japani nyt törkeänä islamofobisena maana? Ovatko japanilaiset natseja ja rasisteja? Tuskinpa. Ehkä Japanin maine ja uskottavuus ovat vain parantuneet entisestään.

Adachi_Museum_of_Art01st3200

¨Toisin kuin Euroopassa, näistä puutarhoista on turha etsiä pakolaisten ulosteita¨  (vert. esim Saksa: https://riippumatonmedia.com/2015/11/09/puutarhatontut-out-puutarhatortut-in/

Riippumaton media vaatiikin, että ¨Japanin lista¨ otetaan välittömästi käyttöön Suomessa, mieluummin koko EU:ssa.

Kun on kyky tehdä yksinkertaisia ja selkeitä ratkaisuja, sekä selkärankaa seisoa päätösten takana, niin yht’äkkiä: elämässä voikin olla paljon vähemmän ongelmia.

Artikkelin toinen osa löytyy täältä Japani osa II

Angola: Muslimeiden helvetti

Saudi Arabia: Muslimeiden helvetti

82 vastausta artikkeliin “Japani: Muslimeiden Helvetti?”

 1. Nämä väittämät eivät pidä paikkaansa, aika nopeasti googlettamalla voi osoittaa kaikki väittämät vääriksi. Tiedän, että tämän tason julkaisut ovat yleensä täyttä p***aa, mutta että tämän vertaa ei voida faktoja tarkistaa 😦

  Tykkää

   1. Montako muslimipakolaista Japani on ottanut tämän kriisin aikana? Tiedätkö? Minä en tiedä. Samoin esimerkiksi rikkaat Persianlahden öljyvaltiot kuten Kuwait, UAE, Bahrain, Oman, Qatar ja Saudi-Arabia eivät ole ottaneet. Syyksi he ovat ilmoittaneet ¨turvallisuusriskit koska pakolaisten joukossa on niin paljon terroristeja.¨ Saudi-Arabia on kyllä sanonut osallistuvansa talkoisiin rakentamalla 200 moskeijaa Saksaan. Rakentaako Japani nyt moskeijoita kiireesti myös, vai ottaako lainkaan pakolaisia, se jää nähtäväksi. Japanin väkiluku on hieman alle 130 miljoonaa. Muslimeita siitä noin 70000. Siitä voi päätellä paljon. Ihana maa. Itse rakastan Japania ja japanilaisia! Erittäin kohteliaita ja ystävällisiä ihmisiä.

    Tykkää

   2. National Counterterrorism Centerin mukaan tiedot pitävät kutakuinkin paikkansa. Moskeijoita on vain kaksi, pienempiä rukoushuoneita muutamia. Muslimiyhteisön johtajan mukaan (Nur Ad-Din Mori) muslimeita on 1:130 000 000, eli n.1300. Islam luokitellaan vieraaksi ja vaaralliseksi uskonnoksi Japanissa.

    Tykkää

  1. Niin, ja se luotettava lähde tälle SINUN väitteellesi oli?? 😀 Tyyppi uskoo lähteen olevan faktaa, aina kun se Englanniksi kirjoitetaan lolololololol mee hoitoon urpo! Vitun suvakkipaska!

   Liked by 1 henkilö

  2. Mahtavan hienosti tyrmätty. Esitätkö vasta-argumenttina esimerkiksi sen, kuinka paljon Japanin ottaa Muslimeja vastaan? Tuo Lähdesivusi on ”lähteetön”, pelkkä osoite ei tee siitä totuutta.

   Tykkää

   1. Totuus on etta jos noita hotentotteja ei aika pian pysayteta niin me havitaan sukupuuttoon,,Meidat yksinkertaisesti vain tapetaan !

    Tykkää

   1. Ei pidä paikkaansa, että vihaisivat eurooppalaisia. Muslimeita ne ei halua, koska tietävät näiden tuovan ongelmansa ja sairaan ideologiansa mukaaan.

    Tykkää

 2. Jep, jep… tämmöiset sivustot ja jutut ovat surullisia.
  Surullisia siksi että tämän tekijä ei osaa kirjoittaa suomen kieltä ja valehtelee surutta.
  Vielä surullisempaa on se että kaikki lukijat eivät sitä ymmärrä…

  Liked by 1 henkilö

   1. Heheh, jotain kuitenkin viestinnasta opittu. Kun faktat loppuvat niin aina voi vastata hauskalla/sarkastisella kommentilla joka vahattelee edellista nakokulmaa.

    Viihdyttavaahan tama on kylla. Aina valilla hauskaa lukea fantasiaa ja fiktiota 🙂

    Tykkää

   2. vai oikeen riippumaton media. hah hah haaa. rajat juu kiinni, et sun laiset pellet ei pääse pilaa suomen mainetta

    Tykkää

 3. Japani on monessa suhteessa sulkeutunut yhteiskunta, joka on vaikeimmasta päästä ulkomaalaiselle, riippumatta etnisestä tai uskonnollisesta taustasta. Tällä hetkellä maassa on heräämässä keskustelu pitäisikö maahanmuuttoa helpottaa jatkuvan oman väestön harmaantumisen ja pitkään jatkuneen talouden stagnaation takia.

  Missään en kuitenkaan ole nähnyt että muslimeita kohdeltaisiin eri tavalla kuin muitakaan ulkopuolisia. Samassa veneessä kaikki. Päinvastoin, muutamat isot firmat joilla on muslimityöntekijöitä ovat järjestäneet rukoustilat yms (tästä on ensikäden tietoa Japanilaisilta tuttavilta). Eli siinä vaiheessa kun olet sisällä systeemissä, olet sisällä ja eri uskontoja siedetään hyvin.

  Ja tämä ei ole puolustuspuhe avoimille rajoille, vaan kommentti bullshit uutisointiin missä kierrätetään ikivanhoja nettihuhuja. Jos Japani jossain vaiheessa päättää rohkaista maahanmuuttoa, se todennäköisesti tapahtuu Japanilaisella tarkkuudella, missä edellytykset viisumiin tai kansalaisuuteen on tarkasti määritelty.

  Tykkää

 4. Suomessa muslimeita alkaa olla jo 2%.
  Pari vuotta sitten täälläkin oli vain 0,5%.
  Mutta sitten,, hups!

  Sisällissota on tulossa, pojat.
  Ei voi mitään. 😦

  Tykkää

 5. ”In Japan the government does not take religion into account as part of the demographic concern under religious freedom. As Michael Penn states, ”The Japanese government does not keep any statistics on the number of Muslims in Japan. Neither foreign residents nor ethnic Japanese are ever asked about their religion by official government agencies””.

  Yllä oleva on suora lainaus wikipedia-artikkelista, jota olette käyttäneet lähteenä tätä artikkelia seuraavassa, kolmesta hyväksytystä syyrialaispakolaisesta kertovasta jutussa. Niinkuin näette, se tekee valheellisiksi ainakin kohdat 4,5,7, 8 ja 10. Tämä todistanee kaksi asiaa: Lähteenne ovat heikkoja ja epäluotettavia, ja käytätte niitä valikoivasti näin manipuloiden tietoa oman agendanne mukaiseksi. Älkää syöttäkö omaa surkeaa medialukutaitoanne muille.

  Liked by 1 henkilö

 6. Puhukaa tai kirjoittakaa mitä tahdotte, mutta itse olen käynyt kymmenissä eri maissa ja pitää sanoa, että japanilaiset ovat olleet ystävällisin kansa johon olen saanut tutustua. Vietin siellä kolme viikoa ja ihmettelen ko. sivistystä ja ystävällisyyttä vieläkin.

  Liked by 2 people

  1. He ovat ystävällisiä ja vieraanvaraisia, mutta siihen sisältyy myös se, että heidän tapojaan ja sääntöjään kunnioitetaan. Heillä on todella voimakas kunniakulttuuri, jossa kasvojen menettäminen tapahtuu hyvin nopeasti. Kaikki menee näppärästi ja hyvin, kunhan osoitat kunnioitusta täkäläisiä kohtaan. He eivät kuitenkaan ota itselleen taakaksi ihmisiä tai ihmismassoja, joista koituu harmia. Pummiminen, velaksi eläminen ja yhteiskunnan ulkopuolle joutuneet ihmiset elävät siellä häpeässä.

   Liked by 1 henkilö

   1. Itse pidän japanilaisessa kultturissa esimerkiksi ¨samurailajeista¨ kuten Kiydo ja Kendo eli jousen tie ja miekan tie. Näissä lajeissa on todella paljon syvällisyyttä mitä ei normaalisti urheilulajeissa näe. Myös Judo, Aikido ja Karate kaikki nämä lajit sisältävät tuon henkisen aspektin, joka on oikeastaan sen olennaisin osa. Tietenkin myös teeseremoniat, kukkienasettelu eli ikebana. jne. Näissä kaikissa on rauhallinen tyyneys, mielen hallinta.

    Tykkää

 7. Puhukaa tai kirjoittakaa mitä tahdotte, mutta itse olen käynyt kymmenissä eri maissa ja pitää sanoa, että japanilaiset ovat olleet ystävällisin kansa johon olen saanut tutustua. Vietin siellä kolme viikkoa ja ihmettelen ko. sivistystä ja ystävällisyyttä vieläkin.

  Tykkää

 8. No japanilaiset eivät varmasti saa muslimialueelle kaupaksi lainkaan hi-luxeja ja elektroniikkaa kun heillä on tuollaiset lait eikä edes niitä *vientimyyjiä* joita suomalia kovin himoitsee 😀

  Tykkää

 9. Vaikka tämä lista olisikin totta (mitä se ei ole), niin miksi arabian ja islamin opettamisen kieltäminen olisi hyvä juttu? Islam-kriitikonkin on hyvä oppia järjestelmällisesti islamista, jos haluaa esittää asiantuntevia argumentteja omien näkemyksiensä tueksi (”tunne vihollisesi”).

  Myöskään arabian opiskeleminen tuskin on islam-kriitikollekaan pahaksi. Monet muslimithan sanovat, että Koraania voi ymmärtää täysin vain sen alkuperäiskielellä eli arabialla. Siksipä arabian tuntemus on islam-kriitikon vahva ase, jos hän haluaa argumenteistaan vielä vankempia. Lisäksi arabien joukossa on paljon kristittyjäkin, joiden kieli on myös arabia.

  Liked by 1 henkilö

  1. Koraani on kammottava kirja, luet sitä millä kielellä tahansa, niin siitä tulee ilmi kuinka väkivaltainen ja sairas ideologia siinä on takana. Islamin usko pitäisi kieltää kaikissa sivistyneissä maissa. Kukaan ei voi ymmärtää sellaista pahuutta tai ainakaan hyväksyä sitä.

   Liked by 1 henkilö

 10. Olisi todella hieno asia osata arabiaa, saisi töitäkin maahanmuuttajien tulkkina 30-40 €/h. Nythän jo aikaisemmin tulleet hoitavat tulkin hommat ilman mitään koulutusta. He voivat neuvoa kuinka pitää valehdella ”vääräuskoisille” että turvapaikka on taattu. Tai voisi vain olla kärpäsenä katossa ja kuunnella mitä ne suunnittelee meidän
  PÄÄN-menoksi.

  Liked by 1 henkilö

 11. Hei, tää on täysin väärin tiedot japanista. Korjakaa. On aivan roska artikkeli, varmaan kirjoittaja pominut jostain netista ilman tarkka lähdettä. En ymmällä joku haluaa levittää vaara tiedot japanista.
  OIKEASTI, Japanissa on uskonnon vapaa. Emme tuomitse ihmiset uskonnolla. Eikä meillä on mitään vastaan muslimista. Japanissa on moskeijakin. Ne kyllä saa asua, tuoda kolani. Japani kyllä ottaa pakolaiset vastaan, mutta tiukempi tarkastus ja säännöt kuin täällä, että ei vaan pääsee niin monet, koska ne pitäis selvii itse japanissa, eli pitäis työllistyä ja osata tai on potensiaali oppia japanin kieltä.

  Liked by 1 henkilö

 12. Japanin ”muistilista” muslimeille sisältää muutaman asiavirheen:

  1. Muslimeiden on osattava japaninkieli ja ymmärrettävä maan lait. – Kaikkien jotka haluavat Japanin kansalaisuuden on osattava kieli ja ymmärrettävä maan lait. Tämä on varsin yleinen käytäntö, ja tuttu muunmuassa täältä kotosuomesta.

  2. Sharialaki on kielletty Japanissa – Sharialakia ei ole kielletty Japanissa, Sharia-laki on kuitenkin joiltain osin ristiriidassa Japanin lain kanssa. Näissä tapauksissa noudatetaan Japanin lakia. Tämä on yleinen käytäntö ja tuttu muunmuassa täältä kotosuomesta. 

  3. Arabiankielistä koraania ei saa tuoda maahan – Arabiankielisen koraanin saa tuoda maahan, Myös muunkielisiä koraaneita saa tuoda maahan, ja niitä voi myös ostaa paikan päältä. Japaninkielisenä, arabiaksi ja lukemattomilla muilla kielillä.

  4. Japani on ainoa maa joka ei anna muslimeille kansalaisuutta – Japanissa ei koskaan kysytä kansalaisten, maahanmuuttajien tai maassavieralijoiden uskonnosta mitään koska sen katsotaan olevan yksityisasia – minä olen samaa mieltä. Näinollen Japanissa ei olla kiinnostuneita eikä tietoisia kansalaisuutta hakevan uskontokunnasta, eikä se siten voi vaikeuttaa kansalaisuuden saamista, saati estää sitä.

  5.Muslimi ei voi saada pysyvää oleskelulupaa – Japanissa ei koskaan kysytä kansalaisten, maahanmuuttajien tai maassavieralijoiden uskonnosta mitään koska sen katsotaan olevan yksityisasia. Näinollen Islaminusko ei voi vaikeuttaa oleskeluluvan saamista, koska oleskelulupaa hakiessa ei uskontokuntaa selvitetä.

  6. Japanin yliopistoissa ei lainkaan opeteta arabiankieltä eikä muita ns. muslimikieliä – Japanissa on useita yliopistoja joissa opiskellaan kaikenlaista, myös arabiankieltä ja muita ns. muslimikieliä on mahdollista opiskella.

  7. Japanin valtion kanta on, että kaikki muslimit ovat fundamentalisteja, ja Japani kieltäytyy muuttamasta muslimilakejaan – Japanissa ei olla kiinnostuneita kansalaisten, maahanmuuttajien, eikä maassavierailijoiden uskonnosta, eikä Japanin viranomaisilla ole myöskään mielipidettä uskon laadusta. Japanilla ei ole muslimilakeja, eikä muitakaan uskontolakeja, paitsi laki uskonvapaudesta.

  8.Islamin julistaminen ja levittäminen on kielletty Japanissa – Islamin julistaminen ei ole kiellettyä Japanissa, Japanissa on uskonvapaus. Lisään tähän kuvan yhdestä Tokion kolmesta suuresta moskeijasta – katsokaa kuinka kaunis rakennus: http://www.nippon.com/en/files/c01301_main.jpg

  9. Japani on maa jolla on pienin määrä lähetystöjä muslimimaissa. – En varsinasesti ymmärrä miten tämä liittyy mihinkään mutta liitän tähän listan Japanin suurlähetystöistä, jonka selattuasi voit olla vakuuttunut siitä, että maita jolla on peinempi määrä lähetystöjä muslimimaissa löytyy useita.

  10. Muslimi ei voi vuokrata asuntoa Japanissa – Japanissa ei koskaan kysytä kansalaisten, maahanmuuttajien tai maassavieralijoiden uskonnosta mitään koska sen katsotaan olevan yksityisasia, näinollen islaminusko ei voi vaikeuttaa vuokra-asunnon saamista.

  http://www.japantimes.co.jp/…/can-japan-show-west-live…/

  Tässä vielä Japan Times -lehden artikkeli, jossa ylpeydellä kerrotaan, että Japani voisi toimia lännelle esimerkkinä siinä, kuinka kohdata muslimit ilman pelkoja, vihaa ja ongelmia. 

  Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s