Koulun rehtori kieltäytyi puuttumasta kourimisiin: Tyttö raiskattiin, koska ’pojat ovat poikia’

Ruotsin poliittinen eliitti

Koulun johtaja Alvestassa, Ruotsissa kieltäytyi puuttumasta afrikkalaisten maahanmuuttajien jatkuvaan tyttöjen kourimiseen koulussa. Lopulta, yksi tyttö raiskattiin pusikossa. Koulun johtaja kertoi vanhemmille, että ¨pojat ovat poikia.¨

Ruotsin viranomaisten irtautuminen todellisuudesta saa käsittämättömiä mittasuhteita. Oman kulttuurin ja ihmisten halveksunta, omien lasten tarjoaminen raakalaisille seksuaalisiksi aterioiksi. Jos Ruotsissa ei pian tule uusia vaaleja, tulee Ruotsi olemaan menetetty maa ja naapuri. Tulevaisuuden uhkakuvien painopistettä Suomessa voi hyvällä syyllä siirtää ja katseet kohdistaa läntiseen naapuriin. Ruotsi yrittää tartuttaa saman taudin Suomeen tekemällä tällä hetkellä kaikki päätökset Suomen maahanmuuttopolitiikasta. Tornioon valuu päivittäin satoja laittomia maahanpyrkijöitä, vain siksi, että RUOTSI HEIDÄT SINNE LÄHETTÄÄ, ilman pienintäkään vastustusta Suomen viranomaisilta….

…Takaisin Alvestaan….

Vanhempien protestoinnista huolimatta afrikkalainen raiskaaja saa jatkaa myös koulussa.

¨Meitä syljetään naamaan koska olemme ruotsalaisia,¨ sanoo yksi vanhempi.

Lokakuisena lauantaina kaksi tyttöä vieraili Alvestan yläasteella. Illan aikana kaksi samaa koulua käyvää afrikkalaista puhui heille. Yhden tytön isä oli jo viime keväänä saanut selville, että yksi afrikkalaisista hyökkääjistä oli ahdistellut ja kourinut hänen tytärtään. Sen jälkeen isä taisteli epätoivoista taistelua saadakseen koulun hallinnon tekemään jotakin asioiden korjaamiseksi koulussa, missä on erittäin korkea määrä maahanmuuttajaoppilaita.

Alvesta_stationshus_från_luften

Alvesta

¨Meillä oli tapaaminen opettajan ja apulaisrehtorin kanssa. Pojat tai heidän vanhempansa eivät olleet paikalla. He eivät osaa puhua ruotsia. Sanoin rehtorille, että haluan ilmoittaa poliisille, mutta hän sanoi ¨ettei se ole tarpeellista ja että he hoitavat asian.¨ Hän sanoi että: ¨lapset ovat lapsia ja pojat ovat poikia. Heitä ajaa uteliaisuus ja kehossa tapahtuu muutoksia.¨

Koulu ei kuitenkaan tehnyt asialle mitään ja sen sijaan vararehtori piti puhuttelun jossa korosti ihmisten tasa-arvoa ja sanoi, että isän ja muiden vanhempien huolet johtuivat ennakkoluuloista ja rotustereotypioista. Sittemmin tyttö raiskattiin koulun pihan pusikossa.

lähde: friatider.se

11 vastausta artikkeliin “Koulun rehtori kieltäytyi puuttumasta kourimisiin: Tyttö raiskattiin, koska ’pojat ovat poikia’”

 1. Uskomaton juttu. Vaikea tarkistaa Suomen mediasta, koska se ei näistä uutisoi, kuten ei uutisoinut Västeråsin Ikean teurastustakaan. Ollaan siis vaihtoehtomedian varassa.

  Tykkää

   1. Yllättävää että Hesari uutisoi! Minun mielestäni Hesarikin usein lakaisee nämä asiat VALTAVAN SUURELLA HARJALLA VALTAVAN SUUREN PERSIALAISEN MATON ALLE. Hesarinkin asenne on mielestäni ollut ¨kouluttaa¨ kansa auttamaan vieraasta, historiallisesti Eurooppaan aina vihamielisesti suhtautuneesta kulttuurista tulevia…..¨pakolaisia¨ jotka tulevat maahan laittomasti ja sylkevät heille tarjottuun ruokaan, esittäen raha- ja muita vaatimuksia.

    Tykkää

   2. Uutisoi mitä uutisoi tämä HS. Eipä maininnut mitään etnisyydestä. Eli höpöhöpö. Näin se kotimainen lehdistö sumuttaa.

    Tykkää

  1. Tollasen rehtorin saa pakolaiset raiskata vaikka 10 kertaa. Kyllä on koulun rehtori todella idiootti, oikein iso paskahousu. Rehtorit on mennyt aina vaan huonommiksi, ei ne enään osaa edes yhteenlaskua, puhumattakaan muista töistään (y)

   Tykkää

 2. Ihme vellihousuja noi ruottalaiset!
  Isän olisi pitänyt ilmoittaa poliisille ja jos ne ei olisi puuttunut niin suomalainen sakinhivutus kehiin!
  Jos olisi minun tyttärestäni kyse olisin ettinyt raiskaajan ja leikkannut vehkeet irti ja todennut että naiset on naisia!
  Samat säännöt noille ku mitä itte käyttävät, saatanaako noita tarttee paapoa!

  Tykkää

 3. Mikä saatana siinä on ettei näiden toimittajien pikku päihin saa menemään yhtä, yksinkertaista asiaa? Lopettakaa nyt jumalauta vertaamasta meitä maahanmuuttajia noihin saatanan kusipäihin pummeihin jotka tulevat tänne pakolais statuksen alla!!!

  Tykkää

 4. Tollaset säälittävät opettajat saatte laittaa lentokoneeseen ja Irakiin, kun ne naisopettajat haluaa, että heidät saa pakolaiset raiskata, kun tykkäätte siitä niin paljon

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s