Puutarhatontut: out, Puutarhatortut: in

Ellwangenin linna

Ellwangenin asukkaat Saksassa kertovat kuinka tuhannet juuri saapuneet pakolaiset ulostavat ihmisten puutarhoihin, mellakoivat kirkoissa ja varastavat paikallisista kaupoista. Ellwangen, jonka vahvasti katolilainen väestö on noin 23000, sai hiljattain 4500 turvapaikanhakijaa, jotka asuvat kaupungin laidalla olevissa armeijan parakeissa.

Kuinka paljon tätä mahtaa tapahtua Suomessa jo? Lakaistaanko meilläkin pakolaisiin liittyvät epäkohdat pienillä paikkakunnilla isolla harjalla persialaisen maton alle? Esimerkiksi raiskauksia, ryöstöjä ja seksuaalisia ahdisteluja, mukilointeja vaikuttaisi tapahtuvan nyt enemmän joka puolella, mutta toisaalta ¨virallinen¨ kanta maassa on se, että mitään tällaista ilmiötä ei ole.

Alkuperäissuunnitelma Ellwangenissa oli majoittaa vain 500 pakolaista, mutta määrä karkasi käsistä ja kymmenkertaistui. Sen seurauksena rähinöinnit ja konfliktit alkoivat. Poliisia tarvitaan jatkuvasti. Osavaltion kassasta kaivetaan myös 5.1 miljoonaa euroa veronmaksajien rahoja parakkien kunnostamiseksi.

Paikalliset kauppiaat eivät saa asiakkaita kun asukkaat eivät käy ulkona pakolaisten pelossa. Kaupoissa on vaikeita varkausongelmia kun pakolaiset ottavat mitä tahtovat ja kävelevät ulos maksamatta. Myös naiset pelkäävät mennä ulos yksin sen jälkeen kun nainen raiskattiin ja 10-vuotiasta tyttöä häirittiin seksuaalisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Barokkikirkko Ellwangenissa

Häiritsevin uutinen paikallisen asukkaan mukaan kuitenkin oli se, että niin kutsutut pakolaiset menevät kirkkoihin kesken jumalanpalveluksen ja aloittavat mellakoimaan. ¨Nämä ihmiset haluavat tuhota meidät,¨ hän kertoo. He ovat nyt ¨pakotettuja katsomaan sivusta kuinka heidän kaupunkinsa ja elinkeinonsa tuhotaan hallituksen päätöksellä ottaa kulttuuriltaan erilaisia pakolaisia, jotka ovat myös väkivaltaisesti vastaan kaikkea saksalaista ja kristittyä kulttuuria.¨

Raportin mukaan ihmiset ovat laittaneet kylttejä ja toivoneet etteivät pakolaiset ulostaisi heidän puutarhoihinsa. Paikallinen asukas valittaa: ¨Jokainen joka valittaa pakolaisten käytöksestä leimataan heti natsiksi. Paikalliset ovat niin vihaisia, että kuollut kissa oli laitettu pormestarin portaille.

Siinä missä itävaltalaiset ¨ostavat haulikoita¨ saksalaiset ostavat pippurisumutteita itsesuojeluun. Samanlaisia tarinoita tulee joka puolelta Saksaa kun pienet kaupungit ja kylät joutuvat kokemaan turvapaikanhakijoiden suoran vaikutuksen.

800px-Norwegian_garden_gnomeMulepoo

Puutarhatontut: out                                     Puutarhatortut: in

lähde: Paul Joseph Watson, Infowars

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Puutarhatontut: out, Puutarhatortut: in”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s