Säästöt vievät vanhuksilta kahvitkin kupista!

Viedäänkö vanhuksilta kahvikin? Mihin tämä maa on menossa? Halutaan ennemmin auttaa kymmeniätuhansia, potentiaalisesti vihamielisiä maahanmuuttajia, jotka sylkevät tarjottuun ILMAISEEN ruokaan ja esittävät vaatimuksia. Mihin johtaa se kun ihmiset PAKOTETAAN auttamaan ¨syyrialaispakolaisia¨ joista suurimmalla osalla ei ole mitään tekemistä Syyrian kanssa, taikka aidon turvapaikan tarvetta? Kuinka voimme kansakuntana ohittaa omat vanhuksemme jotka ovat tämän maan meille rakentaneet?

Keminmaa kirjoittaa:

Keminmaassa haetaan säästöjä vanhusten kahvinjuonnista? Enää kaksi kupillista kahvia vanhuksille päivässä?  Valtuustoaloitteen mukaan Keminmaan kunnan ryhmäasunnoissa asuvien ym. vanhusten kahvinjuontia rajoitetaan siten, että heille tarjotaan enää kaksi kupillista päivittäin. Syyksi on ilmoitettu, että kahvia kuluu paljon. Jos kyseinen menettely johtuu säästösyistä, niin säästöjen hakeminen saa jo lähes surkuhupaisia piirteitä, sillä vanhukset maksavat heille tarjotuista aterioista, kahvi mukaan lukien. Mikä on kuitenkin yksi niistä pienistä nautinnoista mitä vanhuksilla enää on ja osa heistä on kokenut jo tuon säännöstelyn kertaalleen elämänsä aikana. Aloitteentekijät esittävätkin tässä aloitteessa, että valtuuston kokousten kahvitteluista ja voileivistä luovutaan ja siitä säästyvät rahat käytetään kunnan ryhmäasunnoissa asuvien vanhusten hyväksi siten, että heidän kahvinjuontiaan ei rajoiteta.Aloite lähetettiin kunnanhallituksen käsiteltäväksi. Kunnahallitus kokoontuu huomenna 6.10.2015.

Source: KemiTornio.fi

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Säästöt vievät vanhuksilta kahvitkin kupista!”

  1. 6.10.2015: Meri-Lapin Kuntapalveluista saadun tiedon mukaan Keminmaan ryhmäkoteihin tilataan runsaasti ylimääräisiä tarvikkeita, joka aiheuttaa korotuspaineen vanhusten aterioiden hintoihin.

    Erityisesti kahvia tilataan Keminmaahan runsaasti. Erääseen kuuden asukkaan ryhmäkotiin tilataan kuusi pakettia kahvia viikossa. Yhdestä kahvipaketista keittää 64 kuppia kahvia, joten kuudesta paketista tulee 384 kuppia kahvia. Tämä tarkoittaa, että kuusi asukasta juo päivittäin lähes 10 kuppia kahvia. Tämä ei liene enää terveellistäkään ikäihmisille?

    Kuntapalvelujen ateriahintaan kuuluu kahdet kahvit päivässä ja tämä on riittänyt useimmissa paikoissa hyvin, kun kaikki vanhukset eivät edes juo kahvia.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s