Syyrialaispakolaiset jengiraiskasivat teinitytön hoitokodissa

Jengiraiskaus Gillinghamissa.

Tyttö kertoi tulleensa raiskatuksi maahanmuuttajanuorukaisten toimesta. Uhrin mukaan tekijät ovat kaikki syyrialaisia, jotka ovat juuri saapuneet maahan. Hän sanoo, että kauhun hetket kestivät 5 tuntia Gillinghamilaisessa hoitokodissa, jossa tyttö on potilaana. Hyökkääjille oltiin annettu asunto samasta rakennuksesta paikallisviranomaisten toimesta. 4 miestä jotka väittävät olevansa alle 18-vuotiaita, on pidätetty.

Uhrin mukaa hyökkääjiä oli viisi. Poliisi uskoo hyökkääjien olevan vanhempia kuin mitä he väittävät.

Euroopan komissio arvioi, että vuoden loppuun mennessä Eurooppaan on saapunut miljoona siirtolaista maista kuten Syyria.

Syrian refugees having rest at the floor of Keleti railway station. Refugee crisis. Budapest, Hungary, Central Europe, 5 September 2015.

Syyrian pakolaisia lepäilemässä kovien kokemusten jälkeen

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3306479/Teenager-claims-gang-raped-five-young-Syrian-migrants-Girl-18-deeply-distressed-subjected-five-hour-ordeal-care-home-Kent.html

lähde: mailonline

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Syyrialaispakolaiset jengiraiskasivat teinitytön hoitokodissa”

  1. Elukat.Miten muuten voisin heitä kutsua? Päättäjämme ovat keskittyneet rahaan, omiin puolueisiinsa, muttei kansaansa. No, sotekin on puheenaiheena, mutta sekin liittyy jo toteamaani rahaan. Ei kansaan, eikä sen vointiin. Pälätetään paskaa vaan. Päättäjämme ovat kaikki samaa pattaa, l. rahan perässä juoksevia porsaita. Poliisi toimii miten toimii ja kansa tuntee sen kupeessaan. – En voi ymmärtää heitä, joilla on valta ja voima, muttei tee sen eteen mitään. – Mikä on ko. infon pointti? Sitä kun ei ole. Lammaslauma sekoo kohta.
    Ja saatanan Orpo, ota se kännykkä feikkinä pois korvaltasi, ikäänkuin puhuisit jonkun kanssa. Olet samanlainen tytteli kun Hesarilla kävelevät pikku-tirrit. Kaikkihan sen tajuu, jopa hörhöt. Tosin juoksupoikahan sä olet muiden joukossa. Etoo vaan toi sun nk. verbaalisuutesi. Hyi helvetti! Häkäpönttö ja EK:n lellikki. Ja ”Dead line” voisi poistua Stupidon kanssa sorvaan toisiaan. TE olette vastuussa, jos jotain ja kun tapahtuu. Tosin Kätsyn ja Jutan aikaansaannoksia on vaikea paikkailla, varsinkin kun päässä pyörii vaan raha.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s