Ruotsalaistoimittaja yritettiin kivittää Tukholmassa!

Ruotsalainen toimittaja joka oli tekemässä dokumenttifilmiä no-go-zone alueella Tukholmassa, missä asukkailla on tapana heittää kivillä poliisia, joutuikin itse kivityksen uhriksi yrittäessään kuvata.

¨Heidän mukaansa olimme ylittäneet rajan ja olimme heidän maallaan,¨ kertoo toimittaja Valentina Xhaferi. Hän halusi tutkia taustoja poliisiraporteille joiden mukaan poliisit joutuvat kivien heittelyn uhreiksi Tukholman Tenstan alueella, jossa ulkomaalaistaustaisia on yli 70% väestöstä.

Hän aloitti kuvaamisen kameramiehensä kanssa lähiön keskusaukiolla ja puhui miehelle, joka suostui haastatteluun. Sen jälkeen paikalle tuli toinen mies joka näytti olevan ärsyyntynyt ja kysyi meiltä miksi kuvaamme. Sitten hän poistui paikalta vain palatakseen hetkeä myöhemmin joukkionsa kanssa.

¨Sitten hän todella suuttui ja sanoi hakevansa kiviä ja näyttävänsä meille mitä kivittäminen on.¨ Kun näin, että hänellä oli kivi, halusin vain päästä pois sieltä,¨ Xhaferi sanoo.

Tässä vaiheessa ilmestyi lisää miehiä metrosta vaatien tietää mitä he olivat tekemässä. Kamera jatkoi kuvaamista ja tallensi hetken kun miehet potkaisivat laitteet maahan huutaen loukkauksia ja kaataen kahvia kuvaajan päälle.

http://www.expressen.se/tv/nyheter/har-attackeras-reportern-av-hotfull-man—far-sten-kastad-mot-kameran/

http://www.expressen.se/tv/nyheter/har-attackeras-reportern-av-hotfull-man—far-sten-kastad-mot-kameran/?embed=true&external=true

lähde:breitbart, expressen

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Ruotsalaistoimittaja yritettiin kivittää Tukholmassa!”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s