Muhammed: Hymyilevä Tappaja

Faisal Muhammed hymyili puukottaessaan uhrejaan, seuraten siten Profeetta Muhammedin opetuksia. Profeetta Muhammed: ¨Olen se joka hymyilee tappaessaan.¨ (arabic: ¨annal dahooq al qattaal¨)

Muhammad_8

Profeetta Muhammed: ¨Olen se joka hymyilee tappaessaan.¨

Poliisi ampui muslimiterroristi Faisal Muhammedin Kaliforniassa. Asuintoveri kuvailee Muhammedia ¨epäsosiaaliseksi, ¨ mutta hänen sanotaan näyttäneen siltä, että ¨hän piti hauskaa¨ hyökätessään luokkakavereidensa kimppuun puukottaen heitä. Hän vaikuttaakin tyypilliseltä Islamilaisen valtion ¨yksinäiseltä sudelta.¨ Muhammedin sanotaan hyökänneen opiskelijoiden kimppuun ja viillelleen heitä metsästysveitsellä ennen kuin lähistöllä ollut rakennustyöntekijä kuuli avunhuudot ja ryntäsi paikalle.

Poliisit tutkivat edelleen hänen selkäreppunsa sisltöä ja silminnäkijän mukaan myös pommiryhmä olisi purkanut räjähteen paikalla. ¨Hyväksyköön Allah hänet,¨ Twiittaus tuli Islamilaiseen valtioon yhdistetyltä Twittertililtä vain minuutteja sen jälkeen kun tekijän nimi kerrottiin. Viime viikolla sama twiittaaja julkaisi videoita, jossa kehotettiin ¨yksinäinen susi-¨tyyppisiin terrorihyökkäyksiin.

Canis_lupus_portrait

yksinäinen susi

Viime aikoina näitä veitsihyökkäyksiä on nähty erityisesti Israelissa, missä palestiinan muslimeita on yllytetty ¨hymyillen¨puukottamaan Israelilaisia siviilejä. Teräasehyökkäyksiä on tapahtunut paljon myös muualla.

Kun Suomessa alkaa tulla enemmän kielteisiä turvapaikkapäätöksiä laittomille maahanpyrkijöille, tulemmeko näkemään myös täällä lisääntynyttä ¨sattumanvaraista¨ väkivaltaa ja veitsihyökkäyksiä? Kuten esimerkiksi Ruotsin Ikeamurhat, missä kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut muslimimies kertoi valinneensa ¨sattumanvaraisesti ruotsalaisennäköiset uhrit.¨ Tässä hyökkäyksessä ostoksilla olleet äiti ja poika saivat surmansa. Silminnäkijä on sosiaalisessa mediassa kertonut hyökkääjän ¨leikanneen äidin pään irti.¨

Tämän kaltaisesta väkivallasta on jo merkkejä myös muista Euroopan maista.

lähteet: Walid Shoebat, Freedom Outpost. Ibn Taymiyyah, Siyaasah Shariah, Vol.1, P18

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s