Jo toinen jengiraiskaus samana päivänä!

kuva: Guilford Friary Center

Viisi nuorukaista pidätetty. 15-vuotias tyttö jengiraiskattiin takaa-ajon jälkeen. Nuorukaiset on vapautettu takuita vastaan.

Tyttö oli ulkona ystävänsä kanssa eilen iltapäivällä kun nuorisojengi ympäröi heidät Guilfordin Friary Centerissä ja vei heidät parkkihalliin ja raiskasi useita kertoja useiden nuorukaisten toimesta. Poliisi pidätti pojat jotka kaikki ovat 13-14 vuotiaita. Myöhemmin pojat vapautettiin takuita vastaan.

Eilinen hyökkäys joka tapahtui 11.30-13.00 päivällä. Tytöt yrittivät paeta jengiä. Toisen tytön vaatteet revittiin päältä kun hän yritti juosta ylös rullaportaita. Sen jälkeen nuorukaiset saivat hänet kiinni ja veivät läheisen parkkihallin portaikkoon, missä hänet raiskattiin. ¨Hänen ystäväänsä uhattiin rautatangolla.¨Poliisin tiedottaja sanoo.

lähde: mailonline http://www.dailymail.co.uk/news/article-91389/Gang-rape.html

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Jo toinen jengiraiskaus samana päivänä!”

  1. En tajua enää Suomen ”linjaa”. Pidän politiikkojamme vastuussa ko. rikoksesta, heitä jotka ajattelevat ainoastaan rahaa ja omaa poliittista puoluettaan. Missä ovat ihmiset, jotka ajattelevat ja ajavat oman kansansa asioita? – Tällaisesta toiminnasta tulee vielä se sisällissota jota anarkistit ja ”mitään tajuammattomat” ajavat. Suomi on niin pieni maa, ettei meillä ole varaa repiä toisiamme kahtia. Mikä ihme järkeviä ihmisiä vaivaa? Aina sama juttu, kansa kahtia ja ”sit on hyvin”, niinkö? ps. Sisällissotaa emme ole vielä kokeneet, ainoastaan Vapaussodan.
    Akateemikko, ex-mennyt Veijo Meri tiesi kirjassaan Sanojen synty, harvinaisen hyvin mikä sana periytyy mistäkin Jopa ”neekeri” on kerrottu siten, että mistä se polveutuu. Rasismista ei tietoakaan.
    Siis latinan sanasta negro, joka tulee kreikankielestä. Se on laatusana, joka tarkoittaa mustaa.

    Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s