Onko terrori-isku jo lähellä? Asekätkö löydetty ruotsalaisesta pakolaismajoituspaikasta

Euroopassa on varmasti useita tuhansia terroristeja. Odottavatko he vain suotuisaa tilannetta? Onko odotettavissa kenties koordinoituja iskuja useissa maissa ja kaupungeissa samaan aikaan? Esimerkiksi Islamilainen valtio on ollut ¨yllättävänkin¨hiljaa viimeaikoina. Onko kyse vain tyynestä myrskyn edellä?

Ruotsi näyttää jo menetetyltä. Yhteiskunta on romahtamispisteessä pakolaisvyöryn vuoksi ja jakautumassa kahtia pakolaisia vastustavien ja kannattavien välillä. Ruotsidemokraattien suosio on voimakkaassa nousussa. Ovatko Ruotsidemokraatit maan ainoa toivo? Sosiaalidemokraattien ja Kokoomuksen koalitio näyttää olevan täysin irti todellisuudesta. Onko Ruotsin tulevaisuus libanonisoituminen?

Krokoms_centrum

Krokom, Jämtland

Paikka josta aseet löytyivät, on pakolaisten majoitukseen käytetty koulu.

Kyseessä eivät olleet pienet metsästysaseet, vaan useat ¨oikeat tuliaseet.¨  Luotettavien lähteiden mukaan poliisi ja turvallisuuspalvelu ovat takavarikoineet aseet, mutta eivät kertoneet asukkaille tai medialle mitään asiasta. Sähkömittarinlukija löysi aseet kiinteistön pannuhuoneesta. Ovea ei ensin saatu auki lainkaan. He ottivat yhteyttä poliisiin joka puolestaan kutsui turvallisuuspalvelun. Östersundin poliisi ei kuitenkaan myöntänyt asiaa.

lähde: Jan Sjunneson, avpixlat

16 vastausta artikkeliin “Onko terrori-isku jo lähellä? Asekätkö löydetty ruotsalaisesta pakolaismajoituspaikasta”

   1. Ei se taida noin helppoa Olla vaikka kuinka kova terroristi olisi. Mailman loppuakin on ennustettu kuka edes muistaa miten paljon

    Tykkää

 1. voi helvetti. ”Luotettavien lähteiden mukaan poliisi ja turvallisuuspalvelu ovat takavarikoineet aseet, mutta eivät kertoneet asukkaille tai medialle mitään asiasta” Saisko niitä luotettavia lähteitä nyt sitten jostain? Vaiko eikä tämmösillä perusasioilla ole mitään väliä. Pitää varmaan perustaa joku taaltaluettotuuden.com ja kirjotella vähän ”uutisia” jos ihmisten kusettaminen on näin helppoa. Pitää vaan lisätä jokaiseen toi ”luotettavien lähteiden mukaan” ja homma on sillä todistettu faktaksi. Toi viitattu lähde ei edes johda mihinkään tiettyyn juttuun vaan on ilmeisesti joku ruotsalainen toimittaja. Enempää se ei kerro.

  Tykkää

 2. Kiva että laitoit nyt linkin. Olet siis kääntänyt tämän jutun Avpixlatin blogista jonka on kirjoittanut Jan Sjunneson. Avpixlatin jutusta ei myöskään löydy lähteitä ko. tapahtumaan. Löytyy vain tämä sama maininta ”luotettavista lähteistä” joita ei sitten kuitenkaan anneta. Avpixlat svusto ei myöskään vaikuta kovin riippumattomalta vaan vaikuttaa olevan vahvasti ruotsidemokraattien asialla. Nyt pitää sitten vaan uskoa Jan Sjunnesonin luotettaviin lähteisiin.

  Tykkää

 3. Kyllä minä uskon ja varaudun ennemmin kauhuskenaarioihin kuin alan jeesustella jostain lähteistä. Ei vaadi mitään valtavaa asiaan perehtymistä edes todetakseen, että on parempi ”katsoa kuin katua”, näin sanoo maalaisjärki. Näin toimivat isovanhempamme ja esi-isämme. Ja se alati soiva hälytyskello pirisee päässä kun tolkuttomasti jengiä lappaa sisään, mukana todistetusti rikollisia ja terroristeja ja näille myötämielisiä. Kelahan näitä sponssaa myös.. SPR mukana. (Tämän kaiken saa selville jopa valtamediasta ja avaamalla simmunsa ulkosalla) Kantaväestön yli kävellään julmasti ja heidät hiljennetään. Ei auta hyssyttelyt. Pieni mielikuvitusleikki tulevista skenaarioista on paljon hyödyllisempää kuin Salkkarien tuijottelu tai SSS-miesten ja hyödyllisten idioottien myötäily.

  Ja minä OLIN ”suvaitsevainen” vasemmistoliiton tukija, kunnes todellisuus löi rätillä naamaan. Arvatkaapa kymmenesti olenko enää vassari. 😀

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s