Libya uhkaa lähettää satojatuhansia pakolaisia lisää Eurooppaan!

Milloin Eurooppa herää ja aloittaa toimet rajojen sulkemiseksi ja turvaamiseksi? EU yrittää pakottaa ihmiset alistumaan ja antautumaan massiivisen pakolaisvirran edessä ja päätöksentekijät näyttävät haluttomilta tekemään mitään konkreettista hillitäkseen islamin ja afrikkalaisen kulttuurin vyörymistä mantereellemme. Eurooppalaiset Välimeren rantavaltiot ovat kokeneet räjähdysmäisen rikosaallon pakolaisvirran myötä: Henkirikoksia, raiskauksia, ryöstöjä ja mukilointeja. Myös kristittyjä pakolaisia vainotaan sekä pakolaisleireillä lähtömaissa, Välimerellä, että pakolaiskeskuksissa Euroopassa. Eurooppa on vajoamassa syvään kriisiin.

Green_Square,_located_near_the_waterfront_in_Tripoli

Tripoli, Libya

Seuraavassa otteita Kurt Nimmon raportista Libyasta:

Libyan Yleisen Kansallisen Kongressin (GNC) puhemies, Jamal Zubia uhkaa lähettää Eurooppaan satojatuhansia laittomia maahanpyrkijöitä, ellei EU tunnusta Kansallista Kongressia virallisena Libyan hallituksena.

¨Ollakseni rehellinen, olen neuvonut hallitustani monta kertaa, että meidän pitäisi hankkia veneitä ja lähettää heidät Eurooppaan,¨ Zubia sanoo. ¨Me suojelemme Euroopan portteja, silti Eurooppa ei tunnusta meitä, eikä halua tunnustaa meitä, joten miksi meidän pitäisi pysäyttää pakolaiset täällä?¨

641px-Libya_in_its_region.svg

Libya

Libyassa on useita eri tahoja, jotka taistelevat vallasta. Pelkästään vuonna 2014 Libyan kautta Eurooppaan tuli 170000 pakolaista Eritreasta, Etiopiasta, Gambiasta, Senegalista, Sudanista ja Somaliasta. Myös Islamilainen valtio on saanut vankan jalansijan ja hallitsee Sirten kaupunkia. (Gaddafin synnyinkaupunki) Islamilainen valtio myös uhkaa lähettää Eurooppaan 500.000 afrikkalaista ¨hijrah¨ muslimipakolaista. (Hijrah tarkoittaa toisen maan valloittamista väestönsiirron tai kansanvaelluksen avulla.) Sen jälkeen kun NATOn tukemat islamistit tappoivat Muammar Gaddafin, pakolaisvirta Libyan kautta on kasvanut huomattavasti.

Muammar_al-Gaddafi,_12th_AU_Summit,_090202-N-0506A-324

Muammar Gaddafi

lähde: Kurt Nimmo, Infowars.com

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Libya uhkaa lähettää satojatuhansia pakolaisia lisää Eurooppaan!”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s