Kuka heittää ensimmäisen kiven? Taliban kivittää 19-vuotiaan tytön kuoliaaksi (Video on erittäin raaka)

Islamin kulttuuri on kaikessa monimuotoisuudessaan nyt matkalla myös meille tänne Eurooppaan. Sharialaki määrää kivityksen rangaistuksena ¨aviorikoksesta¨ naisille. Mies jonka kanssa Rokshahana ¨karkasi¨  ei ole saanut rangaistusta, ainakaan toistaiseksi.

Kuinka kauan maailman päättäjät aikovat jatkaa islamin edessä rähmällään konttaamista? Kuinka kauan maailman johtajat aikovat jatkaa valehteluaan islamista rauhan ja suvaitsevaisuuden uskontona? Islam ei koskaan ole ollut rauhan tai suvaitsevuuden uskonto, vaan juuri kaikkea päinvastaista. Islam on naisia sortava vihan ja kuoleman kultti ja helvetti maan päällä. Islam ei säästä ketään, ei naisia, ei pikkutyttöjä, ei pikkupoikia.

Obama? Merkel? Sauli Niinistö? Kauanko valheet jatkuvat? Merkel sanoi, että Euroopan pitää vain tottua islamiin… Ei rouva Merkel. Euroopan ei pidä tottua islamiin, ei koskaan. Eurooppa EI KOSKAAN SAA tottua islamiin, sillä Islam ei kuulu Eurooppaan ja islamilainen kulttuuri on länsimaisen sivistyksen vastakohta.

An Afghan village elder, foreground, approaches a shura, or meeting, held by an Afghan Local Police (ALP) commander during a construction project to build an ALP checkpoint in Helmand province, Afghanistan, March 30, 2013. The ALP complemented counterinsurgency efforts by assisting and supporting rural areas with a limited Afghan National Security Forces presence. (U.S. Marine Corps photo by Sgt. Pete Thibodeau/Released)

Afganistan

Nuori afgaaninainen, Rokshahana, joka oli naitettu vastoin tahtoaan karkasi toisen miehen mukana mutta jäi kiinni ja Talibanit ja paikalliset uskonnolliset johtajat kivittivät hänet kuoliaaksi maahan kaivetussa montussa. Videolla hänen voi kuulla toistavan muslimien shahadarukousta, eli muslimien uskontunnustusta.

lähde: AFP News

Mainokset

17 vastausta artikkeliin “Kuka heittää ensimmäisen kiven? Taliban kivittää 19-vuotiaan tytön kuoliaaksi (Video on erittäin raaka)”

  1. Et ole ainoa, Päivi. On raskasta uutisoida ja kirjoittaa näistä asioista, mutta olen ajatellut että Suomen kansan on PAKKO SAADA TIETÄÄ enemmän siitä, millaisten asioiden….kuinka vakavien asioiden kanssa olemme tekemisissä ja kuinka kriittisiä hetkiä Eurooppa nyt elää. Kuinka mahtava ja ihana eurooppalainen kulttuurimme ja sivistyksemme on uhattuna. Kiitos Päivi, että luit.

   Tykkää

 1. Ne jotka EI vielä ymmärrä ”mitä” kohta on tapahtumassa, olisi syytä alkaa lukemaan mitä näistä ISIS:ksen ja islamistien Allah uskoisten asioista oikein kerrotaan ja millaisia kulttuureita ne ovat, ettei kaikki tule kenellekään ”yllätyksenä”, tai sanota ”en minä tiennyt”? Jokainen tajuaa, että mahdollisesti kohta on jo myöhäistä tehdä mitään. Niitä tulee rajoista vyörymällä, eikä kukaan Hallituksen Ministerimme tee asioille mitään. Niiden Kivittäminen ja alle 10 vuotiaiden raiskaukset ja pakkoavioliitot eivät ole ihmisten tekoja, niillä on aivan oma kulttuurinsa, jokainen itse päättää siitä millä nimellä niitä nimittelee. Minusta niitä ei PIDÄ laskea mihinkään EU maahan millään syyllä ikinä.

  Tykkää

 2. Mikä Suomalaisiin on menny,kun eivät ymmärrä mitä on tapahtumassa,SUPO ei ole koskaa antannu minkään näköistä lausuntoa sotien jäkeen,niilä on sentään viimekäden tieto tulevasta ja tulioista,ja ne ei turhaan hörise lööpeissä

  Liked by 1 henkilö

 3. Kuvottavinta IKINÄ, ihan saa vapaaksi kutsua rasistinatsiksi sillä minähän EN islamia suvaitse eikä kenenkään kuulukaan suvaita. Tietoa islamista on tarjolla yllin kyllin, haloo ja herätys tositeeveeaddiktoituneet. Tarjolla tulee olemaan varsinaista IRL-shittiä täällä Suomessakin ellette kaikki joka ikinen suomalainen reagoi!!

  Liked by 1 henkilö

  1. Mutta siinähän se on! Miksi suomalaiset eivät lähde kaduille osoittamaan mieltään islamia ja sharianlain mielettömyyttä vastaan. Helsingissä on Marko de Vitt-porukka, joka edes yrittää sinnikkäästi vaatia laittomien palauttamista ja vaatii Suomi Ensin. Tukekaa sitä sankoin joukoin, osoittakaa mieltä ja menkää eduskuntaan vaatimaan suomalaisten oikeutta turvalliseen elämään ilman islamia ja roskaväen marssimista maahamme ilman mitään esteitä. Islamististen maiden roskajoukot, murhaajat, raiskaajat, aivottomat barbaarit vain tunkeutuvat hotellitasoiseen valtion järjestämään täysihoitoon. Ja mitä tekeekään kirkko, kotiuttaa islamin sotilaita järjestämällä heille Marjaana-papin johdolla oman pimeän bordellin Helsingin keskustaan.Nyt poikki tämä homma! Kaikki kynnelle kykenevät kaduille mieltä osoittamaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Laittakaa nimenne Ilja Janitskinin kannattajakortteihin, se ei sido mihinkään, mutta on viesti päättäjille!
   Toimikaa hyvät ihmiset, kun vielä voitte!!!!!!!!!

   Tykkää

 4. Ihmiaiä jotka ovat luku-ja kirjoitustaidottomia on helppo vetää kuin pässiä narusta, aivopestä hyväksymään väkivalta ja terroriteot heille kuuluvana velvollisuutena. Empatia on täysin käsittämätön asia näiden moukkien maailmassa.

  Tykkää

  1. Näitä Nazimoja ja Husuja tulee valitettavasti lisää, mitä enemmän on muslimiäänestäjiä. Muslimit ovat tunnetusti kovia sikiämään ja monilla on useita vaimoja, kaikilla omat asunnot ja paljon lapsia, ainakin Ruotsissa.
   Mitähän se Nazimakin on tehnyt palkkansa eteen, ainakin osoittanut vihansa suomalaisia ”rasisteja” kohtaan, tajuamatta, että on on itse pahin rasisti mitä tiedän.

   Tykkää

 5. Viekää helevettii nämä sadisti siat täältä vielä ku kerkeette. Tehdään kaikkemme että tämä loppuisi. Kohta on liian myöhäistä herätä siinä vaiheessa kun sinun perheessä on joku raiskattu tai tapettu!

  Tykkää

 6. Kiitos Riippumatonmedia ,kaltaistesi sivustojen takia silmät aukeaa monilta (sininen tai punainen pilleri ,matrix)Nyt moni tietää ketä pillereitä jakaa.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s