OSTAISITKO SEKSIORJAN TÄLTÄ MIEHELTÄ?: SEKSIORJUUS ISLAMISSA ENNEN JA NYT

Seksiorjat ovat kautta historian olleet yleisiä islamilaisissa maissa. ¨Ma malakat aymanukum¨, tarkoittaa: ¨Mitä oikea kätesi hallitsee.¨ Tällä lauseella viitataan orjiin ja sotasaaliiksi saatuihin naisiin, tyttöihin ja pikkupoikiin, jotka otetaan seksiorjiksi. Koraanin ja hadithien mukaan islamin laki sallii seksiorjien saaliiksi ottamisen, ostamisen ja myymisen. Tätä islamin lain tuomaa oikeutusta seksiorjien pitämiseen käyttää myös Islamilainen valtio tänään. Toisaalta, orjuus ei ollut koskaan hävinnyt minnekään islamilaisesta maailmasta ennen Islamilaista valtiotakaan. Saudi-Arabia ja Jemen kielsivät orjuuden vasta vuonna 1962, Oman vuonna 1970. Näin ei kuitenkaan tapahtunut maiden omasta tahdosta ja aloitteesta, vaan länsimaiden painostuksesta johtuen. Laki ei kuitenkaan ole poistanut orjuutta. Sudan, Niger, Mali, Tsad ja Mauritania ovat maita, joissa orjuuttamista harjoitetaan edelleen, jopa varsin avoimesti. Orjuuden kieltävällä lailla ei ole suurtakaan merkitystä maissa, jotka noudattavat orjuuttamisen sallivaa sharialakia. Sharialain katsotaan olevan kaiken maallisen lain yläpuolella.

Vaaleatukkaiset seksiorjat ovat aina olleet haluttuja. (arab: Banu al Asfar, keltatukkaiset lapset.) Jo Muhammed houkutteli vaaleilla seksiorjilla miehiä liittymään pyhään sotaan ei-muslimeita vastaan.

Orjalla ei ole oikeutta kieltäytyä seksistä. Toisaalta jos mies raiskaa toisen miehen omistaman seksiorjan, on hän velvollinen korvaamaan orjan mahdollista arvon alenemista vastaavan summan omistajalle.

Joskus kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Joskus hiljaisuus puhuu enemmän kuin tuhat lausetta:

kayla-mueller

Kayla Mueller oli Islamilaisen valtion johtajan, Abu Bakr al-Baghdadin seksiorja ennen kuin tuli murhatuksi. Ammatti: Ihmisoikeusaktivisti ja avustustyöntekijä. Kutsumus: Ihmisten auttaminen

Mugshot_of_Abu_Bakr_al-Baghdadi,_2004

Abu Bakr al Baghdadi, raiskaaja-murhaaja. Ammatti: Kalifi. Kutsumus: Muhammedin elämän emulointi, ts.¨elää niin kuin Muhammed eli ja kopioida Muhammedia kaikessa.¨ (Muhammedin emulointi on jokaisen muslimin kutsumus ja velvollisuus.)

La_perla_del_mercader

Ostaisitko ?

isis-sex-slaves1

ostaisitko?

Otto_Pilny_Sklavenhändler

ostaisitko?

Yazidi-Sex-Slaves-2YouTube-video-640x480

ostaisitko nämä yaziditytöt?

Stephan_Sedlacek_Sklavenmarkt

ostaisitko?

Captured-Women-611x330

ostaisitko tämän itkevän pikkutytön?

Gustavo_Simoni_-_Vente_d'une_esclave

ostaisitko?

mosul-sex-slave-market

ostaisitko orjamarkkinoilla vuonna 2015?

Inspecting_New_Arrivals_by_Giulio_Rosati_2

Ostaisitko?

000d9ca4-895b-11e4-_825413b

He ostaisivat. He kaappaisivat ei-muslimityttöjä ja naisia kylistä ja kodeista, perheiltään, isien ja äitien syleistä ja turvasta… raiskattavaksi ja myytäväksi. 

Orjuuttaminen on aina ollut kiinteä osa islamilaista kulttuuria. Haluammeko me tätä Suomeen? Onko meillä valmiuksia, tai onko meidän järkevää, antaa islamin asettua ja juurtua yhteiskuntaamme? Voimmeko vain tottua ja hyväksyä islamilaisen kulttuurin siinä monimuotoisuudessaan, jollaisena sen juuri nyt kymmenettuhannet maahan virtaavat muslimit tuovat tullessaan? Tätähän päättäjämme meiltä kuitenkin vaativat.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “OSTAISITKO SEKSIORJAN TÄLTÄ MIEHELTÄ?: SEKSIORJUUS ISLAMISSA ENNEN JA NYT”

  1. Jos stubbi Sipilä Soini haluaa ostaa? Kun kerran niitä tänne raahaa. Kyllä noittenkin sss miesten hymyt hyytyy kun alkaa suomessa tapahtua.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s