Iranin suunnitelma kiristää maailmaa ydinaseilla

IRAN OSA III

Shiiateokratia Iran, on maailman suurin terrorismin tukija. Nyt kun ns. ydinsopimus Iranin kanssa on tehty, se tarkoittaa Iranille satojen miljardien rahallista etua ajan myötä. Iran onkin jo aivan avoimesti ilmoittanut sijoittavansa karhun osan asevarusteluun sekä terrorismin tukemiseen. Iran on ilmoittanut tuhoavansa Israelin, sekä pitävänsä Yhdysvaltoja ja Eurooppaa suurina vihollisinaan. Iran haluaa saada ydinaseen Israelin tuhoamiseksi, mutta myös Euroopan ja sunnimuslimimaiden kiristämiseksi tulevaisuudessa. Iran on pystynyt kiristämään maailmaa ydinaseilla jo ennen niiden hankkimista. Tämä kertoo pirullisesta valheiden ja harhautusten verkosta, jossa hyväuskoisilla hölmöillä, kuten John Kerry, ei ole mahdollisuutta selvitä.

Hiljattain Iran on tehnyt testejä pitkänmatkan ohjuksilla jotka voivat kantaa ydinkärkiä esimerkiksi Eurooppaan. Iran on nyt sopimuksen myötä aluksi saamassa 150 miljardia dollaria. Tämän rahan avulla se tullee saattamaan ydinaseohjelmansa valmiiksi. EU ja USA pitävät sopimusta loistavana ratkaisuna. Toisaalta esimerkiksi juuri tehdyt ohjustestit Iranissa rikkovat sopimusta jo ennen kuin se on edes voimassa. Sopimuksen mukaan Iran valvoo itse itseään ydinsopimuksen noudattamisessa ja ilmoittaa mahdolliset rikkeet. Sopimus velvoittaa myös länsimaita, ja sisältää velvollisuuden auttaa Irania puolustamaan ydinlaitoksiaan ulkopuolisilta iskuilta. (ISRAEL) Pitää myös muistaa: Vääräuskoisten kanssa tehdyt sopimukset eivät sido Irania mitenkään. Taqiyya, tawriyya, idtirar, kitman ovat arabiankielisiä termejä, jotka kuvaavat petoksen, valehtelun, harhauttamisen ja salaamisen eri asteita ja muotoja. Harhauttamista arvostetaan omanlaisena taidelajinaan, erityisesti Iranissa, ja toki se on ollut keskeinen osa Islamilaista kulttuuria aina Muhammedin ajoista lähtien.

Yhdysvaltain presidentti, Barack Obama, jonka isoisä oli shiiamuslimi, sanoo, että Iran on Yhdysvaltojen uusi ystävä ja liittolainen. Iran tosin sanoo, että Yhdysvallat on suuri saatana ja heidän suurin vihollisensa joka pitää tuhota. Näkemysero näyttäisi olevan täydet 180 astetta.

Fateh-110-new-TEL

Terroristijärjestöt kuten Hamas ja Hezbollah kulkevat Iranin talutusnuorassa. Hamas vaikuttaa Iranin sätkynukkena Gazassa ja lisääntyvissä määrin myös Länsi-rannalla. Hezbollah taas on kaapannut Lebanonin ¨takataskuunsa¨ ja vahvan armeijansa ansiosta tekee maassa enemmän tai vähemmän mitä tahtoo. Esimerkiksi 2006 Hezbollah aiheutti sodan Israelia vastaan kidnappaamalla Israelilaisia sotilaita ja ampumalla Israeliin tuhansia raketteja. Lebanonissa oli ennen kristitty enemmistö ja tulevaisuus näytti hyvältä. On surullista nähdä kuinka osana Iranin kampanjaa hallita Lähi-itää, Lebanon ja sen pääkaupunki, Beirut, entinen Lähi-idän Pariisi, lipuvat nyt varjojen alle synkkään pimeyteen.

Kun Iranin lietsoma Lebanonin sota 2006 oli täydessä vauhdissa, allekirjoittanut istui taksissa, jossakin päin Lähi-itää. Radiossa pauhattiin kuinka Hezbollah oli saanut joitakin Iranin toimittamia rakettaja ammuttua Tel Aviviin ja luultiin, että oltiin saatu osuma Israelilaiseen kemian tehtaaseen. Taksikuski irrotti täydessä vauhdissa kätensä ratista ja alkoi pomppia hurraten. Ajattelin että seuraavaksi hän varmaan pomppaa auton sivuikkunasta ulos ja karjaisinkin: ¨Pidä nyt vittu ne kädet siinä ratissa!¨ Kuljettaja rauhoittui ja jatkoi ajamista. Oli kai unohtanut, että vääräuskoinen koira istui takapenkillä.

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s