Vauvasodomia: Tunnelmakuvia helvetin esikartanosta

IRAN OSA I

Ajatollah Khomeini vaikutti Iranin ylimpänä johtajana 1979-1989. Iranissa hengellisellä johtajalla on rajaton valta ja Khomeini olikin todellinen despootti peto, jonka ihmisten vainoaminen ei jäänyt vain fyysiselle tasolle, vaan hänen perustamansa äärishialainen teokratia ja julma ahdasmielisyyden tyrannia on jättänyt syvät arvet koko Iranin kansan sielunmaisemaan, puhumattakaan Iranin kansainvälisen terrorismin uhreista. Samalla ladulla jatkaa tällä hetkellä Ajatollah Khamenei.

عکسی_از_خمینی Khamenei_in_prayer

Khomeini ja Khamenei. Samankaltaiset nimet, samankaltaiset ajatusmaailmat.

Khomeini muistetaan myös Salman Rushdien murhaamiseen yllyttävästä fatwasta. Tämä fatwa, eli uskonnollinen edikti, aloitti myös uuden aikakauden islamin yrityksissä puuttua suoraan Länsimaiseen sananvapauteen ja kirjojen sisältöön, pelolla ja väkivallalla. Nyt olemme jo tilanteessa, missä islam ei tyydy enää uhkauksiin vaan pyrkii estämään islamin kritiikin murhilla. (Esim Charlie Hebdo, Theo Van Gogh.) Tosin, terrori ja väkivalta eivät ole mikään uusi ilmiö islamissa, pikemminkin yksi sen kulmakivistä. Myös islamofobiasyytökset ovat keino vaientaa ja stigmatisoida islamin vastustajia.

Seuraavassa joitakin Ajatollah Khomeinin ¨lentäviä lausahduksia ja seksifatwoja:¨

¨Islamin pitää olla kaikin tavoin vakavaa: Islamissa ei saa olla vitsejä, ei naurua, ei iloa.¨

Rushdien fatwa: ¨Saatanalliset säkeet kirja on vastoin islamia, profeettaa ja koraania. Sen kirjoittaja ja julkaisuun osallistuneet, jotka tiesivät kirjan sisällöstä, ovat tuomittu kuolemaan. Kehotan kaikkia muslimeita teloittamaan heidät, missä tahansa heidät tapaisikaan.¨

800px-Jersey_cattle_in_Jersey

¨Mies voi harjoittaa seksiä eläinten, kuten lehmien, lampaiden tai kameleiden kanssa. Kuitenkin orgasmin saatuaan hänen pitää tappaa eläin. Hänen ei tule myydä lihoja oman kylänsä ihmisille. Sen sijaan lihat voi myydä naapurikylän ihmisille.¨

1920px-Camelus_dromedarius_in_Singapore_Zoo

¨Jos mies harjoittaa sodomiaa lehmän, uuhen tai kamelin kanssa, niiden virtsa ja ulosteet tulevat epäpuhtaiksi eikä niiden maitoa ei voi enää juoda.¨

Ewe_sheep_black_and_white

¨Mies voi mennä naimisiin tytön kanssa joka on niin nuori, että tätä edelleen rintaruokitaan. Yhdyntää ei saa suorittaa ennen kuin tyttö on 9-vuotias. Muu seksi on kuitenkin sallittua, kuten esileikki, hieronta, suutelu ja SODOMIA. ¨

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Vauvasodomia: Tunnelmakuvia helvetin esikartanosta”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s