Timo Soini, rahoittaako Suomi terrorismia Lähi-idässä?

Viime päivien raju väkivalta ja hyökkäykset Israelilaisia vastaan ovat olleet voimakkaasti esillä mediassa ja sosiaalisessa mediassa. Myös YK:n palkkalistoilla olevat UNRWAN:n työntekijät lietsovat väkivaltaa sosiaalisessa mediassa, kehottaen palestiinalaisia tekemään veitsihyökkäyksiä ja yllyttäen ihmisiä terroritekoihin Israelia vastaan.

Vuonna 2014 Suomi rahoitti UNRWA:n  toimintaa Palestiinassa 8,9 miljoonalla dollarilla. UNRWA (United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East) on 1950 perustettu Yhdistyneiden kansakuntien järjestö, jonka vastuulla ovat palestiinalaiset pakolaiset. Järjestö on alun perin perustettu väliaikaiseksi. Sen tehtävä on tarjota koulutus-, terveys- ja sosiaalipalveluja rekisteröityneille palestiinalaispakolaisille.

Ei liene ennenkuulumatonta, että YK:n alajärjestö tukee terroristien toimintaa, varsinkin UNRWA:n ollessa kyseessä, tämä ei ole ensimmäinen kerta. Tuoreessa muistissa ovat vielä Hamasin rakettien kuljettamiseen käyttämät UNRWA:n ambulanssit ja rakettien ampuminen ihmiskilpinä käytettyjen siviilien seasta YK:n rahoittamien sairaaloiden ja koulujen pihoilta.

UNRWA:n työntekijät mellakoivat niin kaduilla kuin sosiaalisessa mediassakin. Ulkoministeri Timo Soini, Onko oikein, että Suomi rahoittaa näiden henkilöiden palkanmaksua? Suomalaisen veronmaksajan on varmasti vaikea tätä niellä.

Alla lista muutamista UNRWA:n työntekijöistä jotka syyllistyvät väkivallan lietsomiseen, vihapuheisiin ja terrorismiin yllyttämiseen.

Mohammed Assaf, UNRWA, Nuorisolähettiläs

Hani Al Ramahi UNRWA, Projektiavustaja

Ibrahim Ali UNRWA, työntekijä

Hiba Miari, UNRWA, opettaja

Um Karam, UNRWA, opettaja

Souhaib Fayyad, UNRWA, työntekijä

Mahmoud Abu Zakari, UNRWA, sosiaalityöntekijä

Maen Dajani, UNRWA, opettaja

Saleh Mohsen, UNRWA, työntekijä

Abu Wadih Duheir, UNRWA, opettaja

Abu-Wadih-Duheir-UNRWA-link Hani-Al-Ramahi-Palestinian-knife-image Other-II-screenshot-of-video Mhmood-Abu-Zakari-Knife-image-UNRWA-link Maen-Dajani-UNRWA-link Ibrahim-Ali-UNRWA-link1 Hiba-M.-Miari-UNRWA-link Hani-Al-Ramahi-UNRWA-link Salah-Mohsen-UNRWA-link1 Other-II-UNRWA-link1

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Timo Soini, rahoittaako Suomi terrorismia Lähi-idässä?”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s